Mindful Yoga og Egenomsorg

29. august – 3. September 2021 /Hemsedal

Velkommen til en 5-dagers retreat i vakre Hemsedal.

Ved hjelp av naturen, Mindful yoga, meditasjon, stillhet og sunn god mat trener vi våre fokus ferdigheter. Det kan hjelpe oss til ro, stressreduksjon, glede og mye mye mer.
Vi bor i en stor moderne laftet hytte i Hemsedal der kost og losji er i inkludert. I tillegg får du oppfølging før og etter retreaten.

Nettbasert læring i forkant av retreaten

Pensum legges opp i et LMS (nettbasert læringssystem) i forkant. Der vil du finne video, lydfiler og artikler om temaet. Det blir også 2 halvdags workshops på nett (ZOOM) som vil forberede dere på den teoretiske biten av det vi skal gjøre på fjellet.

LÆRERE OG VERTSKAP

Elise Jansen og Ingun Mjaaland

Elise Jansen og Ingun Mjaaland

Elise Jansen har vært spesielt interessert i Yoga og meditasjon siden tenårene og undervist de siste 20 årene. Hun har en stor verktøykassen fra mange års praksis, utdannelser og kurs. Ved siden av fulltidsjobb som digital rådgiver begynte Elise å undervise egne utdannelser i Mindfulnessbasert Yoga i 2017. Fordypninger i Nevroplastisitet, avspenning og MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) preger hennes undervisning. Hun er ivrig etter å dele de vitenskapelig dokumenterte teknikkene som baserer seg på flere tusen år gamle visdomstradisjoner og underviser en erfaringsbasert praksis.

Ingun Mjaaland oppdaget mindfulness første gang i 2001. Med bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole med fordypning i fysisk aktivitet og helse har Ingun vært ekstra nysgjerrig på samspillet mellom de mentale og fysiske prosessene. Hun har videreutdanning innen mindfulness, yoga, muskelterapi og coaching. De siste 15 årene har Ingun hovedsakelig jobbet med ulike stressmestringstiltak med utgangspunkt i mindfulness, for enkeltpersoner og i bedrifter. Ingun brenner for å dele kunnskap som enkelt kan iverksettes i egen hverdag, for økt hverdagsglede og prestasjon.

Maks 10 deltakere på retreaten.

For å ta hensyn til de helsemessige forholdene vi lever under har vi satt restriksjoner på maks 10 personer for denne retreaten.

Reise

Med bil fra Oslo ca. 3-3,5 timer og fra Bergen ca. 4 timer. Tog til Gol og buss til Hemsedal. Nettbuss stopper ca. 3 km fra kursstedet og du vil bli hentet med bil.

Pris

Depositum: Kr. 500,- (resterende beløp forfaller 1. juni 2021)

Full pris: Kr. 9 470,-