Laster Arrangementer

« All Events

Sommer retreat i Valldal med Elise Jansen og Grete Aarstein

28. juni @ 16:00 - 2. juli @ 14:00

Yoga og Mindfulness Glampling-retreat i vakre Valldal

Vi inviterer til en unik opplevelse i vakre omgivelser to timers kjøretur fra Molde.

Meretes Garden er eit idyllisk velvære – og retreat senter som tar imot gjestar på overnatting, yoga og spa. Senteret er omgitt av vakker natur – elv, mark og skog. Her er hage, uteplass med grill og solstolar.

Meretes Garden ønsker å bidra til eit berekraftig reiseliv. De har fokus på å ta vare på naturen og omgivelsene på best mogleg vis. Gjennom å etablere hager og dyrke mat utan bruk av kjemiske sprøytemiddel, plante vekster som gir mat til insekter, gjenbruk av bygningar, kildesortering mm., er de med på å ta vare på jordkloda.  Merete har bygt gjestehus med bruk av mest mulig naturlege materiale og etablert glamping camp med økologiske bomullstelt for gjestene.

I hagen finner du det enorme drivhuset med Japansk hage og yogasal.

Eksempeldag:

7.30 – 8.00: Morgenmeditasjon
8.00 – 9.00: Morgenyoga med massasje
9.00 – 10.00: Frokost
10.00 – 13.00: Egentid/tur/bading
13.00 – 14.00: Lunsj
14.00 – 16.00: Egentid/tur/sauna
16.00 – 16.30: Meditasjon
16.30 – 18.00: Middag m. forberedelser
19.30 – 20.30: Yin og Restorative Yoga for hvile

Pris:

Kost og losji per person i delt telt 2 eller 3 senger + kursavgift = 7500,-
Inkluderer håndkle, sengetøy, bruk av sauna, mat, drikke og snacks.

Du har to alternativer for å sikre din plass:

  1. Betal et ikke refunderbart depositum på kr. 2000,-. Du vil få faktura på det resterende beløpet 25. april. 2023. Altså avbestillingsfrist innen faktureringsdato.
  2. Betalt hele beløpet og sikre din plass på retreaten.

Romslige Glamping-telt med gode senger i hagen.

Fasiliteter:

Som gjest har du tilgang til hele gården med_

Fellesrom

Det tidlegare pakkhuset, der ein før pakka tomater og blomar er no blitt kjøkken og opphaldsrom. Rommet er lyst og i nordisk stil med mykje bruk av tremateriale. Her er ma. eit gammalt golvskap laga av brukte materiale, originale retrostolar laga i nabobygda Stordal, ein eigen ladestasjon der du kan lade elektronikk, spabutikk og informasjonstavele. Utgang til hage og drivhus.

Badehuset

Stod ferdig i 2017 og rommar bad, garderobe, toalett og sauna. Eit behandlingsrom for coaching, terapi eller massasje er her også.

Kva med ein tower power nap? Ei vindeltrapp fører deg opp i eit lite tårn i badehuset. Her kan du slappe av på madrasser under ein ospehimmel med vindauge i alle fire himmelretningar. Vinterstid kan ein til og med overnatte her. Du vil sove din søtaste søvn med stjerner som blunkar deg god natt og sjå siluetten av høgreiste fjell i det fjerne.

Lounge

I badehuset finn du ein lounge med komfortable  Siesta stolar og Slettevoll divan du kan slappe av i, lese ei bok eller berre la tankane fare. Rommet er estetisk innreia med eikegolv og peisild for å fremje både livskraft og ro. Visste du at eik er symbolet for livskraft og styrke? Du finn dessutan ein kaffiautomat her som også har tevatn ogmuggar til vatn og plastglas til bruk i saunaen. Frå vindauget er det utsikt mot urtehage og grillplass.

Det gamle pakkhuset

Rommet er på cirka 40 kvadratmeter og har ei stille og lun atmosfære. Det er lagt nytt linoleumsgolv og veggane med bjelkar er måla kvite. Rommet er nakent men stemningfullt og blir nytta til kurslokale heile sommarhalvåret frå mai til oktober.

Den japanske hagen

Hagen er etablert i det som står att av murar frå det gamle glasdrivhuset. 200 kvadratmeter er gjort om til ein oase som er grøn heile året, og inviterar til å sitte i fred og ro. Hagen er fint balansert med elementa jord, ild, vatn og luft. Karpedammen med rennande vatn og ei fint bua bru over er sjølve perla i hagen. I hagen kan du ligge i ei swinge eller site i ein komfortabel korgstol, gå zen-walk, nyte synet av fisken og lytte til lydar av vatn og fuglar.

Glasdrivhuset

Har eit heilt spesielt lys og gir kjensla av å kome tett på naturen. Ein ypperleg stad for kreative workshops, atelier og yoga i sommarmånadane mai til midten av september.

Du kan lese mer om dette på stedets nettside her: https://meretesgarden.no/

Eget badehus med lounge og spa. Vi fyrer opp i saunaen hver dag.

 

Detaljer

Start:
28. juni @ 16:00
Slutt:
2. juli @ 14:00
Kategorier for Arrangement:
,
Hjemmeside:
https://meretesgarden.no/

Arrangør

Elise Jansen
Telefon:
40494292
E-post:
info@elisejansen.no
View Arrangør Website

Sted

Merethes Garden
Døvingssida 10
Valldal, 6210
+ Google-kart
View Sted Website

Detaljer

Start:
28. juni @ 16:00
Slutt:
2. juli @ 14:00
Kategorier for Arrangement:
,
Hjemmeside:
https://meretesgarden.no/

Arrangør

Elise Jansen
Telefon:
40494292
E-post:
info@elisejansen.no
View Arrangør Website

Sted

Merethes Garden
Døvingssida 10
Valldal, 6210
+ Google-kart
View Sted Website