Mindful Restorative Yogaterapeut (50 timer)

Qigongsenteret Grønlandsleiret 14,Oslo

Denne 50-timers modulen er del 2 av 100-timers Mindful Restorative Yoga. Modulen går over følgende to helger: 10.-12. november og 15.-17. desember 2023.

Dette er et kurs som bygger videre på basismodulen og handler om hvordan støtte opp rundt individuelle behov i dine privattimer og klasser. Du vil lære verktøy for håndtering av stress, depresjon og angst med fokus på de fysiske utfordringene som ofte følger.

Vi dykker enda dypere inn i Mindfulness – denne gangen med kroppsskanning og interosepsjonsøvelser som metode.

Earlybird Kr. 9500

Hvilepuls retreat på Finnskogtoppen spa og velværehotell

Finnskogtoppen Spa & Velværehotell Røgdestranda 747,Grue

På denne retreaten vil vi utforske hvordan vi kan ha mer hvilepuls i hverdagen gjennom pusteøvelser, meditasjon, Yoga. Vi vil se på hva som holder oss tilbake fra å hvile, hvordan vi går over egne grenser og hvilke effektive verktøy som kan hjelpe i en travel hverdag.

Kr. 6030,

Mindful Dynamisk Yogalærer (75 timer)

Qigongsenteret Grønlandsleiret 14,Oslo

Mindful Yoga flyt og sekvensiering
75 timer utdanningsmodul på 3 helger som spenner over følgende tre helger: 26 – 29. april, 24. mai – 26. mai & 14. – 16. juni (online) 2024 / Qigong senteret Grønland Oslo
På dette kurset går vi gjennom selve byggeblokkene til Rolig Mindful Yoga, hva som skjer med nervesystemet, terapeutisk effekt, sekvensiering og pedagogikk.
Denne utdannelsen er spesialdesignet både for deg som allerede underviser og deg som ønsker å utdanne deg som en yogalærer. Denne modulen er både en del av 200 timers Mindful Yoga lærerutdanning og en selvstendig videreutdannelse i kunsten å undervise Mindful Yoga bevegelse. Modulen blir undervist av hovedlærer Elise Jansen.

Kr. 14500

En fordypning i Yoga og Mindfulness på magiske Mallorca

Tramuntana Flow Carrer de n'Olesa 63,Sa Cabaneta,Mallorca

Bli med Elise Jansen til vakre Mallorca i august på en fantastisk reise for kropp og sinn - en kjærlighetserklæring […]

Kr. 17700,